Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Växter till kontoret är en investering för både kropp och själ

  Växter till kontoretGröna växter till kontoret är en investering som skapar trivsel och välbehag. Men det finns flera skäl än trivseln att utforma gröna växtmiljöer på våra kontor. Människor påverkas positivt både fysiskt och psykiskt av växter.

  Levande gröna växter på kontoret verkar lugnande på arbetsplatsen och gör personalen mer harmonisk. Ett flertal kända studier har visat att växter har en stor påverkan hur ett kontor upplevs utav både personal och besökare.

  Kontorsväxter bidrar till vår inre miljö

  Växter absorberar stora mängder dåliga partiklar ur luften, de använder sig av den luft som vi utandas för att i gengäld producera syre. En frisk och syrerik miljö på jobbet är en förutsättning för att kunna arbeta effektivt. Dessutom hjälper växter till att höja luftfuktigheten i kontor med torr luft.

  I lokaler utan växter kan luftfuktigheten ofta bara vara runt 30 procent men för att vi skall må bra behövs 40-50 procent. Växter på kontoret hjälper till med detta. Vi känner oss mer harmoniska i en miljö tillsammans med växter och detta blir extra märkbart i lokaler som saknar dagsljus. Grönt symboliserar glädje och liv.

  växter till företag

  Växter – en symbol för ett framgångsrikt och välskött företag

  Ett kontor med mycket grönska ger ett positivt första intryck och förmedlar en känsla av liv. Växter är inte en del utav inredningen utan växter ÄR inredningen. Ett kontor utan grönska känns lätt platt och tråkigt. Växter är ett enkelt sätt att förhöja känslan av ett framgångsrikt och välskött företag.

  När vi ändå pratar om skötsel så kan du läs om hur vi jobbar med skötseln av era kontorsväxter här.

  Beställ ett gratis växtinredningsförslag i dag!

  Växtinredning kan se ut på många olika sätt. Det kan innebära allt från designen på krukor till ljudabsorberande växttavlor. Vi anpassar och kommer med förslag och idéer utifrån just Ert företag och Era förutsättningar.

  Olika växter kräver olika ljusförhållanden och tillsammans med er kan våra duktiga växtinredare hitta just den lösning som passar i era lokaler. Beställ ett gratis växtinredningsförslag så kommer vi ut till er arbetsplats och därefter lämnar vi en gratis offert på krukor och växter till ert företag.

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.