Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Dryck på jobbet – en smartare påfyllning

  Drycker såsom vatten, kaffe, te, mjölk och läsk på jobbet
  Nu kan du tillsammans med leverans av frukt även få drycker i form av mjölk, läsk och vatten till jobbet. Perfekt för konferenser, möten och andra tillfällen.

  Mjölk – det självklara tillvalet

  Ni som redan är företagskund hos oss kan även få mjölk levererat tillsammans med era fruktkorgar. Nu kan ni slippa att själva gå till affären och köpa mjölken till företaget och istället få den direkt levererad till er. De flesta företag använder idag mjölk åtminstone till kaffet.

  Att köpa mjölk i literform är betydligt billigare och framförallt mer miljövänligt än att använda sig utav små trekants tetror. Vi levererar mjölk ur Arlas sortiment och samtlig mjölk är ekologisk. I södra Sverige levererar vi mjölk från Skånemejerier och i norra Sverige levererar vi mjölk från Norrmejerier. Ni kan själva välja mellan standard, mellan, lätt eller laktosfri mjölk. Vi erbjuder vår mjölkservice runtom hela Sverige.

  Övriga drycker

  Förutom mjölken som en stor del av våra kunder har, kan vi även leverera vatten, läsk, kaffe och te. Detta är inget man behöver ha en stående beställning på utan man kan beställa när det behövs. Perfekt vid konferenser, möten och andra tillfällen. Läsk och vatten levereras i hela backar om flaskor på 30 cl eller 33 cl.

  Frukost på jobbet, en trevlig början på dagen

  Har ni frukost på jobbet idag? Kanske har ni funderat på att införa detta men inte vet vem som skall hålla i det och sköta inköpen? Då har vi lösningen för er! Med våra populära frukostpaket kan ni få produkter såsom smör, ost, knäckebröd och grönsaker med mera levererade till kontoret. Vare sig man vill ha frukost stående en gång per vecka eller någon gång ibland så ordnar vi det.

  Med frukost på jobbet så får man en mysig start på dagen tillsammans och energi till att göra ett så bra jobb som möjligt resten av dagen!

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.