Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Gåvogram – presentkorg för leverans över hela Sverige

  Gåvokorgar, gåvogram och presentkorgar för leverans
  Visa er kollega, samarbetspartner, affärsrelation, ny som gammal, att ni uppskattar dem genom att skicka dem ett gåvogram i form av en presentkorg fylld med exempelvis delikatesser och frukt.

  Gör någon glad med en presentkorg

  Ni väljer vad ni vill säga och med vad, vi ser till att det förmedlas, vart än mottagaren befinner sig. Våra färdiga presentkorgar finna för alla tillfällen, jul, påsk, halloween eller varför inte för att det är onsdag? Vet ni vad ni vill förmedla men inte hur? Ring oss för att få hjälp med den perfekta gåvokorgen. Vi kan tillgodose det mesta, er fantasi är det enda som sätter gränser. Presentkorgar är ett enkelt och lättsamt sätt att uppvakta och visa sin uppskattning!

  Ni väljer – vi levererar er gåva

  Valen är många… Våra fina presentkorgar innehåller bland annat en mängd olika frukter, choklad och godis inslaget i cellofan för ett festligt intryck.
  En annan variant är delikatesslådan som är fylld med spanska delikatesser. Alla korgar finns i olika utföranden och som standard och lyx. Naturligtvis ordnar vi även med en personlig hälsning på ett trevligt kort till ditt gåvogram. På påsken har vi även våra uppskattade påskägg som kan beställas i olika storlekar.

  Dax att fira! Skicka en present

  Vare sig det är födelsedag eller bara en lite festligare dag, jul eller påsk så finns det alltid en anledning att fira!
  Se till att den dagen blir idag!

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.