Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Våra köpvillkor för gåvogram

  Beställning

  Du beställer på vår hemsida eller på sales@foretagsvaxter.com. Vi behöver din beställning senast två dagar innan leverans.

  Leveranser

  Vi levererar inom hela Sverige till företag och privata adresser. Vill ni göra större utskick kontakta oss så återkommer vi med en offert. Vi levererar året runt, helgfria vardagar på överenskommen dag och plats, måndag till fredag. Vi behöver din beställning senast två dagar innan leverans. Udda orter och Norrlands inland så bör ni dubbelkolla med oss om leverans är möjlig.

  Pris för leverans

  Kontakta oss för aktuella leveranspriser: Kontakta Kundtjänst

  Privata adresser

  Leveranser till privatpersoner sker under dagtid. Det är viktigt att vi får så mycket information som möjligt innan leverans för att kunna utföra den på bästa sätt. Vi vill ha ett mobilnummer vid leveranser till privata adresser. Finns det portkod, några trappor eller liknande så vill vi veta det. Får vi ställa gåvan utanför dörren om mottagaren inte är hemma, lämna till granne eller ev skjuta upp för ny leverans. Om vi inte kan utföra leveransen vid önskat tillfälle gör vi ett nytt försök, men detta medför en extra kostnad.

  Tjänster som ingår

  Det ingår inslagning i cellofan.

  Övriga tjänster

  Kort med personlig hälsning.

  Vi erbjuder en kostnadsfri tjänst som vi kallar Adress-service, här ordnar vi med paketeringen av era gåvor och lägger i era kort, skriver ut adresshandlingar och bevakar transporten.

  Kvalitetsgaranti och reklamationer

  Företagsväxter garanterar att den produkt som levereras är av fullgod kvalitet. Frukten handplockas i korgar och utgallring sker av de frukter som inte uppfyller våra höga kvalitetskrav. Anser behörig beställare att leverans inte uppfyller kvalitetskraven skall reklamation göras senast dagen efter erhållen leverans. Vid sådan reklamation åligger det Företagsväxter att senast nästa leveransdag utan kostnad för Kunden leverera ny gäva av fullgod kvalitet. Lokala avvikelser kan förekomma i exakta produkter, t ex vid slut från leverantör eller säsong.

  Betalningsvillkor

  Faktura i efterskott med 20-30 dagars kredittid. Företagsväxter förbehåller sig rätten att begära

  Förskottsbetalning. Vid skriftlig betalningspåminnelse debiteras lagreglerad avgift. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med diskonto plus 8 %.

  Övriga villkor

  Vi reserverar oss för eventuella avvikelser av den levererade produkten i förhållande till produktbilden.

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.