Färsk fruktkorg till jobbet i våra härliga lådor

Frukt på jobbet i fruktkorgar och fruktlådorFärsk samt noga utvald frukt varje vecka till ert företag skapar en miljö som är trevlig, trivsam och nyttig både för era besökare och er egen personal. Trivselfaktorn ökar markant med färsk frukt på jobbet samtidigt som alla håller sig friska och pigga.

Håller er friska och pigga, få en fruktkorg till jobbet!

Enligt forskarrön ger mathållning som innehåller lite animaliskt fett och lite kolesterol och som är rik på kostfiber, som frukt och grönsaker, minskad risk för hjärtsjukdomar. Att äta frukt är ett bra sätt att hålla hjärtat friskt – något som är det viktigaste man kan göra för ett långt hälsosamt liv.

Fruktabonnemang kan fås i hela Sverige!

Returlådor för fruktbud – en investering i vår miljö

Nu förenklar, effektiviserar och miljöanpassar vi den svenska fruktkorgsbranschen! Genom att driva och utveckla ett emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning och leverera fukten i returenheter skapar vi ett system som är till fördel för miljön.

Våra returlådor är tillverkade i miljövänlig pp-plast och är i motsats till rottingkorgar mer hygieniska och alla returlådor diskas efter användning.
De är enkel att hantera på grund utav sin låga vikt, den håller sin form, flisar och skräpar inte samt fungerar väl i automatiska packsystem. När returlådan är uttjänt mals den ner och plasten återanvänds för produktion av nya returlådor.

Fruktkorg till jobbet i klassisk stil

Vår klassiska fruktlåda i trä är betsad för att få ett gammalt utseende. Den är helt anpassad för vårt geniala retursystem och avsedd att ha i miljöer med högre krav på estetik. Trälådan står kvar hos Er som kund och vi byter ut returlådan inuti vid varje leverans av ny färsk frukt till jobbet. Trälådan för frukten är snygg och stilsäker och trevlig att ha stå framme på kontoret!

Kvalitet i hanteringen av frukten är viktigt för oss

En av de viktigaste sakerna för hantering av färsk frukt är kyla. Våra miljöklassade kylrum är en viktig kugge i kvalitetssäkringen, för att behålla fräschören och krispigheten. Detsamma gäller våra transporter och när vi packar frukten.

Ekologisk fruktkorg på jobbet

Vår ekologiska frukt hanteras separat och vi innehar även ett ekologiskt certifikat, det är något som man i dagsläget måste ha för att få hantera ekologisk frukt. Vare sig man väljer frukt ur vårt bassortiment, säsong eller ekologisk så skall kvalitén alltid vara densamma. Däremot är ju frukt en färskvara och just därför har vi vår kvalitetsgaranti som innebär att om något inte skulle vara bra, byter vi ut frukten inom 24 timmar.

Här hittar ni alla våra fruktkorgar:

Fruktkorg Favorit
Fruktkorg Premium
Fruktkorg Supreme
Fruktkorg Säsong
Fruktkorg Ekologisk
Fruktkorg Bas
Fruktkorg Favorit Bas

Instagram @foretagsvaxter

Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.