Vill ni ha frukt till företaget? Här ser ni alla våra fruktkorgar!

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Vill ni ha frukt till företaget? Här ser ni alla våra fruktkorgar!

  Företagsväxter erbjuder frukt till företag i hela landet och gör det enklare för er att fokusera på det ni är bra på men med mer vitaminer i kroppen.

  Vår frukt kommer i returlådor istället för engångskorgar vilket gör våra dagliga leveranser vänligare för miljön. Lådorna är dessutom tillverkade av pp-plast, vilket gör våra fruktkorgar mer hygieniska än de som använder rottingkorgar.

  En av de viktigaste faktorerna hos oss på Företagsväxter är hanteringen av frukten. För att upprätthålla fräschheten och krispigheten i frukten har vi miljöklassade kylrum då färsk frukt trivs bäst i kylan. Detta följer även med ut i transporterna så att fruktkorgen till ert företag är av högsta kvalité!

  För er som vill ha ekologisk frukt till företaget så hanteras den separat. Företagsväxter har ett ekologiskt certifikat vilket gör oss kvalificerade att erbjuda våra kunder ekologiska fruktleveranser.

  Med vår kvalitetsgaranti är ni garanterade färsk frukt på jobbet. Det innebär att vi byter ut frukten inom ett dygn om ni inte skulle vara nöjda med kvalitén.

  Här kan du välja bland alla våra fruktkorgar!

  Visar alla 4 resultat

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.