Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Arbete/Karriär

  Företagsväxter eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. För att behålla och rekrytera de medarbetare vi vill ha, erbjuder Företagsväxter en arbetsmiljö som känns framtidsinriktad och en organisation som innebär utvecklingsmöjligheter och utmaningar för våra anställda. Kompetensutveckling Med kompetens menar vi: kunskap, förmåga och vilja.

  För att utveckla kompetensen behöver man ibland fylla på med teoretiska kunskaper eller någon form av praktik. På de halvårsvisa utvecklingssamtalen kommer medarbetaren överens med sin chef om huruvida Företagsväxter kan bidra med någon form av utbildning eller hur motivationen kan ökas för just den individen.

  Utveckling/nya arbetsuppgifter Inom Företagsväxter finns ett stort antal olika arbetsuppgifter, vilket ger mycket goda möjligheter för enskilda medarbetare att få pröva på nya arbetsuppgifter, och få handledning av erfaren personal. Egna initiativ och ansvar På Företagsväxter får medarbetarna i hög grad ta ansvar för sitt eget arbete.

  Det ger också möjlighet att pröva egna idéer och nya sätt att utföra arbetet på. Vi tror att det utvecklar organisationen. Röst från en nyanställd medarbetare: – Det känns bra att arbeta i Företagsväxter för att företaget har bra image, är välskött, har stabil ekonomi och levererar produkter för god hälsa. Dessutom har jag blivit mycket väl mottagen och det går fort att komma i kontakt med människorna här som är öppna, prestigelösa och gärna delar med sig av sitt kunnande.

  Företagsväxter erbjuder sina medarbetare bl a Kontinuerlig personlig kompetensutveckling som följs upp på de halvårsvisa utvecklingssamtalen. Stora möjligheter att byta arbetsuppgifter/befattning. En platt organisation som ger utrymme för personligt agerande och ansvar. Friskvårdsatsningar för våra medarbetares fysiska hälsa så som skobidrag, träningsbidrag, läkarbesök, fri frukt m.m.

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.