Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

Kreditvärdighet

Trippel A i kreditvärdighet

Företagsväxter AB har tilldelats högsta kreditvärdighet (AAA) och är ett av få företag av Sveriges totalt ca 250.000 aktiebolag, som tilldelats trippel-A för högsta kreditvärdighet i Dun & Bradstreet kreditratingssystem.

Företagsväxter AB är med i Guldboken varje år sedan 1999. Kravet för att komma med i Guldboken är att företaget under den senaste 12-månaders perioden haft Trippel-A och lämnat in sitt bokslut i tid till PRV. Endast knappt 3% av aktiebolagen uppfyller dessa kriterier. Detta innebär att vi har den bästa kreditvärdigheten enligt ”Dun & Bradstreet”. Detta är ett viktigt argument för er som kund, speciellt om ni har eller vill skriva ett avtal med oss.

Dun & Bradstreet, D&B

D&B grundades redan 1841. Idag är D&B ett globalt företag och deras information väger tungt som beslutstöd i de vardagliga affärsuppgörelserna. D&B hjälper affärsverksamheter att reducera kreditrisker, hitta lämpliga kunder och kontrollera leverantörers effektivitet. 1989 presenterades Sveriges första kreditvärderingssystem: D&B Kreditrating, vilket är ett unikt system för kreditvärdering av företag. Systemet har över 2000 beslutsregler som analyserar och värderar all tillgänglig fakta. Detta gör att D&Bs kreditrating ständigt är uppdaterad.

Företagens kreditvärdighet uttrycks i följande skala:

  • AAA Högsta kreditvärdighet
  • AA God kreditvärdighet
  • A Kreditvärdig
  • AN Nystartat företag
  • B Kredit mot säkerhet
  • C Kredit avrådes – Ej fastställd rating

Instagram @foretagsvaxter

Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.