Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Kvalitetspolicy

  Företagsväxter är ett företag med medarbetare som alltid arbetar efter att hålla utlovade tider och kostnadsramar. Kvalitetstänkandet berör hela företaget, vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra kvaliteten på både produkter och personlig service.

  Vi arbetar med produktgaranti vilket innebär att vi kostnadsfritt byter ut bristfälliga och nedgångna produkter.

  Vi ska alltid hålla en jämn och hög kvalitet. En förutsättning för hög kvalitet är välutbildade medarbetare, alla medarbetare får fortlöpande utbildning vilket är en förutsättning för att bibehålla och utveckla kompetens. Våra kunder kan alltid vara säkra på att Företagsväxter gör sitt yttersta för att säkra kvaliteten på våra produkter, vi uppfyller kundens behov både för dagen och i framtiden.

  Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

  Certifiering
  Företagsväxter tycker det är extremt viktigt att certifiera våra livsmedel då det är ett opartiskt sätt att säkra gentemot våra kunder att vi uppfyller de lagkrav och standarder som gäller.

  Vi är certifierade av SMAK Certifiering, vilket innebär att vi  uppfyller kraven i (ISO/ISEC 17065).

  Ekologisk Frukt
  Vår ekologiska frukt hanteras separat och vi innehar även ett ekologiskt certifikat, det är något som man i dagsläget måste ha för att få hantera ekologisk frukt. Vare sig man väljer frukt ur vårt bassortiment, säsong eller ekologisk så skall kvalitén alltid vara densamma. Däremot är ju frukt en färskvara och just därför har vi vår kvalitetsgaranti som innebär att om något inte skulle vara bra, byter vi ut frukten inom 24 timmar.

  Vem behöver certifiering?
  Lagstiftningen som reglerar ekologisk produktion säger att alla som framställer, bereder, förvarar eller importerar från tredje land och som vill märka sina produkter som ekologiska eller ange att livsmedlet innehåller ekologiska ingredienser ska certifiera sin verksamhet. I Sverige görs dock undantag från detta krav för de som säljer ekologiska produkter direkt till slutkonsument eller slutanvändare, under förutsättning att de inte förvarar (annat än i anslutning till försäljningsplatsen), producerar, bereder eller importerar ekologiska produkter från tredje land.

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.