Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

Kundansvarig inom frukt och växt mot företag

Arbetsuppgifter:

Vi söker en säljande växtinredare / säljare av fruktabonnemang till vårt säljteam i Knivsta. Arbetsuppgifterna omfattar hela säljprocessen, från att hitta rätt kund, via ett kreativt växtinredningsförslag eller ett attraktivt fruktabonnemangserbjudande, till avslut. Företagsväxter hjälper företag, myndigheter och organisationer att inreda sina lokaler med växter för att få ett trivsamt arbetsklimat och ett representativt intryck av sin verksamhet.

Genom våra fruktabonnemang värnar våra kunder om sina medarbetares hälsa, välbefinnande och produktivitet. Kundvård av befintliga kunder är också en viktig del av tjänsten.
För att lyckas krävs att du har ett sinne för affärer och ett helhjärtat engagemang för våra tjänster.

Vi tror att du:

 • Har B-körkort.
 • Gymnasiekompetens.
 • Har minst 1-3 års säljerfarenhet.
 • Datorvana.
 • Har ett intresse för inredning.
 • Är social, driven och kreativ.

Vi tror att du är en orädd person, vana från telefon-, butiks-, eller fältförsäljning, samt en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du har lägst gymnasiekompetens, datorvana samt körkort. Vi erbjuder ett kreativt säljarbete med populära tjänster som tillför miljö och hälsa hos våra kunder.
Som person är du driven, har ett stort engagemang och en uttalad vilja och förmåga att nå uppsatta mål. Du är kreativ samt har hög social kompetens, du är van att kommunicera muntligt och har förmågan att ”plocka ner idéer” och förslag på ett affärsmässigt och estetiskt sätt.

Du kommer att: 

 • Prospektera nya kunder för frukt och växtavdelning.
 • Genomföra kundbesök.
 • Ha kundansvaret för vunna kunder och utveckla dessa.
 • Rådgiva och erbjuda inredningsförslag inom växt.
 • Vara omringad av gröna härliga växter!

Villkor:

Tjänst: Heltid som kundansvarig säljare (6 månaders provanställning tillämpas)
Lön: Enligt överenskommelse + attraktiv provision
Arbetstider: Kontorstider
Kollektivavtal: JA

 

Så här söker du tjänsten:

Ansökan skickas till: andre.palm@foretagsvaxter.com
Bifoga gärna: CV eller länk till din LinkedIn-profil.
Du behöver inte skicka ett personligt brev om du inte vill, men skriv gärna några korta rader om dig själv!

Vi tar emot ansökningar till 23:e Februari 2020

 

Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.
Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan ”gör livet grönare” och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.
Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.

Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 70 anställda och hade en omsättning på ca 80 Mkr 2019. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Sundsvall och Umeå.