Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

  Returlådor en investering i vår miljö.

  Företagsväxter förenklar, effektiviserar och miljöanpassar den svenska fruktkorgsbranchen genom att driva och utveckla emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning. Grundidén är att vår fräscha frukt ska levereras i returenheter som hela tiden återanvänds i ett system till fördel för miljön.

  Varje vecka levererar vi tusentals fruktkorgar till företag i rottingmaterial, vi levererar även i engångsemballage, när vi nu går över till returlådor i miljövänlig pp-plast så minskar vi koldioxidutsläppen i hela varuflödet. Våra returlådor är dessutom anpassade för en automatiserad varuhantering, vilket resulterar i ökad effektivitet, bättre leveranskvalitet samt lägre kostnader.

  Vår svarta returlåda möter marknadens tuffa krav på hållbarhet, beständighet, lastkapacitet och låg vikt. Den är enkel att hantera på grund av sin låga vikt, den håller sin form, flisar och skräpar inte samt fungerar väl i automatiska packsystem. När returlådan är uttjänt mals den ner och plasten återanvänds för produktion av nya returlådor. Genom övergång till returlådor som är lätta att hålla rena och fräscha, förbättrar vi hygienen betydligt.

  Fördelar:

  • Miljö
  • Hygien
  • Minskade koldioxutsläpp
  • Hållbar utveckling

  Instagram @foretagsvaxter

  Titta gärna på fler referensbilder på vår inspirationssida →

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.